Uyarı

JUser: :_load: 927 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Odamız

İstanbul Umum Gömlek, Penye, İç çamaşırı ve Ütücüler Esnaf Odası 1960 yılında kurulmuş olup, kamu kurumu niteliğini taşıyan bir meslek kuruluşudur.

Odamız, gömlek, penye, iç çamaşırı ve ütücü imalatçısı ve satıcısı olan esnafı İstanbul genelinde temsil eder. Üyelerimizin “sicil” kayıtlarını tutmak, Bağ-kur, çıraklık, kalfalık ve ustalık eğitimi ile ilgili çalışmaları yapmak ve uygulatmak, üyelerimiz ile iş sahipleri arasındaki anlaşmazlıklara müdahale edilip çözüm üretmek, uyulması zorunlu olan mesleki kararları almak, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na bağlı bulunan Birlik, Federasyon, Konfederasyon tarafından verilecek emir ve talimatlara uymak, Oda üyelerini resmi makamlara verilecek her türlü evraklarını düzenlemek Odamızın başlıca görevleridir.

Odamız, üyelerinin ticari ve teknik gelişimi ile eğitimlerine katkıda bulunan, her türlü ekonomik ve sosyal hakları için mücadele veren bir kuruluştur.

Faaliyetlerimizden haberdar olmak için mail duyuru listemize abone olun.

Yeni Haberler