Uyarı

JUser: :_load: 927 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Başkanımız

1965 Adıyaman Kahta doğumludur. İlköğretimini Adıyaman Düdan İlkokulu ve İstanbul Mimar Sinan İlkokulun’da tamamlamıştır. Ortaokul ve lise eğitimini ise İstanbul Bahçelievler Lisesi’nde almıştır.

1988 yılında ticarete atılmıştır. Gömlek imalatı ve toptan satışı yaparak onlarca ülkeye ihracat yapmıştır ve halen yapmaktadır. 17.01.1996 tarihinde Oda Yönetim Kurulu Üyesi, 28.04.1998 tarihinde Oda Yönetim Kurulu 2. Başkanı olmuştur. 2002 yılında yapılan Oda Genel Kurulunda, adaylığını koyan Abdullah YAŞAR, Üyelerimizin teveccühü ile Oda Başkanı seçilmiştir. 25.12.2005 tarihinde yapılan İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerinde, Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilerek görevini sürdüren Abdullah YAŞAR, bunların yanı sıra 2005 ve 2010 yılları arasında, İstanbul İstihdam Kurulu Üyeliği, İstanbul Tüketici Hakları Hakem heyeti, İSTESOB- KOSGEB Esnaf Temsilciliği görevlerini de üstlenmiştir. Ayrıca Adıyaman Sivil Toplum Örgütleri’nde yöneticilik ve mütevelli heyeti üyeliği gibi görevlerinde bulunmuştur.

Odamızda vazifesinin 4. dönemini devam ettiren  Abdullah YAŞAR, evli ve dört çocuk babasıdır. Orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Faaliyetlerimizden haberdar olmak için mail duyuru listemize abone olun.

Yeni Haberler