Uyarı

JUser: :_load: 927 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Vizyon-Misyon

ViZYONUMUZ

Kurumsallaşmayı ve üyelerimize hizmet sunumunu profesyonel anlamda başaran, Meslek ahlakını ve tesanüdünü koruyan, Dünyada’ki makro ve mikro ekonomide kendini yenileyebilen, hizmet amacıyla Odamıza gelen üyeye en iyi hizmeti sunup, hizmetini verdikten sonra üyenin Oda’dan memnun kalmasını sağlayan, sadece rutin hizmet veren değil, her zaman gelişmekte olan, branşlarımızda öncü ve örnek bir Oda olmak istiyoruz.

MİSYONUMUZ

Odamıza bağlı Esnaf ve Sanatkarlarımızın ekonomik ve sosyal açıdan geliştirilmesine yönelik faaliyetlerin ve projelerin hayata geçirilmesi,sorunların çözümüne yönelik girişimlerde bulunulması, onların hak ve menfaatlerinin korunması ile ilgili olarak her yerde temsil edilmesidir. Üyelerimizin müşterek ihtiyaçlarını karşılayarak ekonomik faaliyetleri genel menfaatlere uygun olarak geliştirmek, üyelerin birbiri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak üzere meslek disiplini ve ahlakını korumaktır.

Faaliyetlerimizden haberdar olmak için mail duyuru listemize abone olun.

Yeni Haberler